:: Glitterati dan buffered earning ::


Okeh..kali ni aku nak cakap pasal nuffnang..
actually aku tak berapa paham sangat dengan status glitterati yang aku dapat dari nuffnang..
Anyone can explain?
Pastu aku agak terpikir-pikir..
Sambil terkebil-kebil..
Kenapa ads asik duk gelek-gelek kat page aku..
Bila aku duk buka nuffnang..
Rupa-rupanya aku dapat buffered nuffnang..

So sapa2 boleh explain tak..
Apa function glitterati tu?
Aku ni baru merangkak-rangkak dalam kancah nuffnang ni..
So otai2 nuffnang..
Jangan gelak pulak bile baca entri aku ni..

"Saya budak baru belajar"

8 comments:



Siti Zulaikha Bt Abu Bakar said...

anne..cmner eh kte nk letak nuffnag kt blog kte.plisss..ajar ckit..hehehe

.::shEm0oT::. said...

ika kena daftar dulu kat nuffnang..nanti die akan bgto cmne nak wat...

alinac lover said...

adoi..i nk trg pon i x pndai..heheh

tp slagi u x promote iklan slain nuffnang...slagi tu la status tu jadi milik u..so bila org klik iklan kt page u..u dpt duit la..

tp.klo u ada promote iklan selain nuff..contoh ada letak link youthsay dlm page u..when nuff dpt taw..status u akan hilang..n xde iklan da dlm page u..

u boleh tgk jgk link ni ek~

http://whiteymommy.blogspot.com/2010/06/jenis-bayaran-dalam-nuffnang.html

alinac lover said...

kalo ada slh..hope org lain pon leh bg tnjuk ajar :)

Wan_hazel said...

glittri tu mksudnye..kite tak ads len slain nuff dalam blog kite..kire cam member lah..n law nak cashout duit nanti pun tak yah tggu 60hari..lepas tu kene punye iklan bleh dapat byk,,law bkn glitri dpt 20sen..yg gltrry plak dpt 40sen..kire camtulah..

.::shEm0oT::. said...

alinac + wan hazel:thanx for da info..hehe

:: kewek :: said...

kita kene letak iklan pe??

.::shEm0oT::. said...

kak ayu:iklan tu automatik..kite juz paste code je..nnt iklan tu..pihak nuffnang yg akan kuakan..masa bila kua tak tahulah..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails