::style rambut::

Apa potongan rambut yang cantik sekarng ye?
aku rasa nak potong rambut..dah rimas dengan rambut yang sekarang..
nak potong tapi xtahu nak potong style macam mana..
aku google search tadi terjumpe la satu potongan yang menarik..
aku berkenan..tapi tak tahu lah sesuai tak dengan rupa aku..haha
apa name potongan ni eh..takkan aku nak print gambar ni dan tunjuk kat barber tu..hoh0

ni potongan yang aku berkenan tu..

cantikkan..nampak suwit je..tapi xtahulah suwit tak bile kat aku..haha

potongan ni pon cantik juga..nampak cam serabai-serabai..boleh wat rambut nampak sedikit bervolume..ehehe..


erkkk!!..tak mungkin aku potong macam ni..tak mungkin..terasa seperti memakai buah tembikai yang dipotong..tapi cool la makcik ni..berani die..mayb sebab dia rtis kot..kalau dia orang kebanyakkan..tak mungkin kot akan buat macamni..haha..am i rite?

ni lagi satu yang tak mungkin aku buat kot..ni bukan guna jari pon boleh tapi guna jari pon tersekat..agaga~~
p/s: aina awak kan nak wat curly..why not buat mcm ni..da tak payah sikat rambut..kihkih :P


2 comments:



cracked bunny said...

sy sokong no satu.sy pon tak berani nk potong daring2.takot bulat.hehehe

.::shEm0oT::. said...

cantikkan!!..tapi tak tahu potongan ape tu..huhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails