::Kawan itu kegembiraan::




Kawan adalah segalanya selain daripada famili dan kekasih hati..
Tanpa mereka, pasti hidup sunyikan..
Walaupun kadang-kadang kawan ada mengguris hati..
Biasalah lumrah hidup..
Tak semua orang dapat ikut rentak hati kita..

Saya sayang kawan-kawan saya..
Mereka adalah kekuatan saya selain famili..
Kalau saya dalam kesedihan dan kesusahan..Saya perlukan mereka..
Dan mereka sedia meminjamkan telinga walaupun saya tahu telinga mereka penuh shit..haha
Abaikan..tak kelakar pon kan.
Oke..

Saya ada macam-macam kawan..
Ada yang sopan,mulut bising,gerang,cantik,lawa,baik hati,mulut laser dan sebagainya..
Tapi walau apa pon diorang..
Saya tak kesah..
Asalkan hati saya dan kepala saya boleh masuk dengan diorang..
Saya tak suka berkawan dengan mereka yang cuba merampas kekasih saya..
Unless die mintak maap dan stay away from my bf..

Kadang-kadang musuh pun boleh jadi kawan baik..
Serius saya tak tipu..
One of my best friend sekarang ni..
Adalah musuh saya masa form3..
But who knows..
Allah dah ciptakan sesuatu yang sesuai untuk hamba dia..



Azlin- aku kenal dia masa darjah 6..masa perlawanan bola jaring MSSD..even sekolah berlainan tapi akhirnya masa sekolah menengah kami 1 kelas then kami berkawan baik..

Farah- Kawan aku masa kecik lagi..Duduk depan umah je..
Then terpisah setelah dia berpindah but jumpe semula masa sekolah menengah..Tapi masa form3 kami telah gaduh besar but akhirnye dia kawan baik aku sampai sekarang..




wanie @ sha : kenal masa form 3 sebab 1 kelas..then form 4 dia blah mrsm KT..now shes study at moscow n taking madical..i bet dia bakal doktor yg sangat vouge n bergaya..bukan apa..takot nanti pesakit yang dia rawat tu terus tanak keluar hospital...kihkih..persamaan kami..kami dah tak sabar nak kawin..haha



Aina: oke..dia ni sangat sempoi orangnye..otak gila2.sangat boleh masuk..kenal die masa sekolah menengah lagi..ni bf die..
p/s: aina..saya xde gmbr awk sorg...kihkih


rinie: dia ni mulut banyak..tapi bila bergambar mulut ketap..nak tunjuk diri seorang yang pendiam...tapi hakikat sebenar..hanya kami je taw..haha...walaupun dia ni banyak mulut dan mulut laser..tapi berkawan dengan dia sangat2 seronok..sebab dia xkedekut..aku cakap dia tak kedekut kerana dia suka kasi hadiah kat aku..kahkah :P..

fiza: dia ni sangat rajin orangnya..sangat baik hati, lembut dan manja..tapi awas..sekali dia marah..rinie yang garang n laser tu pun terdiam..haha...aku paling tak ley blah kalau die telefon famili dia..agak cairlah taik telinga..
p/s:kalau aku cakap cam ko ckp.mau apan ketor lutut fiza...hahaha



kak shida: shes da best sister i ever meet..serius dia sangat2 caring dan juga banyak mulut...hehe..kenal sebab satu rumah masa stady dekat U..muka sebijik cina + putih pink..Dia ni sangat rajin n sangat baik hati..




nani: dia ni sangat sempoi n ganas+ladies..haha..sama2 kaki online dan tiap malam hidup sunyi tanpa die..sama-sama cari kerja..kihkih


HIDUP SUNYI TANPA KAWAN

3 comments:



cracked bunny said...

thanksss annee!! up sikit hadiah! kt mmg byk persamaan,bkn gatal nak kawin aje.hehe contoh lain, hot and sexy.hahahha. love u!!

.::shEm0oT::. said...

kite sememangnye hot n spicy..kihkih :P

mel_amalina said...

huhu...sy xtersenarai ke..sedey rase...uhuk

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails